Používáte starou verzi webového prohlížeče. Pro využití veškerých funkcí webu aktualizujte svůj prohlížeč nebo použijte jiný.

Linde Material Handling na Retail Summitu 2020

19. 2. 2020

Společnost Linde Material Handling Česká republika se představila na 26. ročníku Retail Summitu jako jeden z partnerů konference. Využila tak příležitost předvést svoji komplexní nabídku intralogistických řešení a skladové techniky odborníkům z firem a oblasti e-Commerce, nezávislého českého obchodu, dodavatelů zboží, služeb a technologií.

Retail Summit 2020, který byl připraven Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR, VŠE Praha a společností Blue Events, dal prostor jak velkému plenárnímu jednání, tak i specializovaným paralelním sekcím. Martin Řehák, který se v Linde Material Handling věnuje především Produktovému managementu a tréninku, pohovořil v rámci diskuzního panelu „Logistika jako páteř nového ekosystému" o možnostech, které v rámci intralogistických řešení Linde Material Handling nabízí svým retailovým zákazníkům. „Posluchače zaujala široká a ucelená nabídka strojů pro vychystávání a skladovou manipulaci. Současně velmi ocenili pozitivní ekonomické dopady optimálního využití různých typů bateriových článků, a hlavně Linde management výměny trakčních baterií," uvedl Martin Řehák.

„Velký úspěch nyní sklízí naše nová generace čelních vysokozdvižných vozíků. Jedná se o vozíky s hydrostatickým pojezdem a nosností od 2 do 3,5 tuny, které zavádí nová měřítka v provozuschopnosti, efektivitě, bezpečnosti a udržitelnosti životního prostředí. Navíc jsou tyto vozíky připraveny pro všechny aplikace Průmyslu 4.0.," doplnil Martin Řehák z Linde Material Handling. Tato generace vysokozdvižných vozíků byla vyvinuta zcela od základu. Poskytují svým řidičům všestrannou podporu a bezpečnost. Mezi ostatními produkty na trhu jsou nákladově nejefektivnější a díky bezdrátové komunikaci zajišťují maximální transparentnost a produktivitu materiálových toků.