Používáte starou verzi webového prohlížeče. Pro využití veškerých funkcí webu aktualizujte svůj prohlížeč nebo použijte jiný.

Linde Material Handling uspořádala již sedmý ročník tábora pro děti

28. 7. 2020

Společnost Linde Material Handling Česká republika i tento rok uspořádala pro děti svých zaměstnanců letní tábor. Celkem 97 dětí strávilo týden plný her a zábavy, tentokrát s indiánskou tématikou, v rekreačním středisku Borovina u Podhradí nad Dyjí. Letní tábor pro děti je jedním z mnoha benefitů, které společnost Linde Material Handling Česká republiky svým zaměstnancům poskytuje.

„Krásná příroda a dobře připravený program s indiánskou tématikou potěšil zejména menší děti, které se většinou těchto táborů účastní. Ale tentokrát jsme připravili i speciální doplňující akce pro teenagery. Ti si užili cyklistické výlety po Jižní Moravě a další sportovní aktivity připravené na míru starším dětem,“ říká Martin Petřík, vedoucí oddělení marketingu společnosti Linde Material Handling Česká republika. „Jsme rádi, že jsme i v dnešní době ovlivněné situací okolo nemoci Covid-19 mohli našim zaměstnancům nabídnout plnohodnotný program pro jejich děti. Po čase, který musely strávit doma bez školního vyučování, oblíbených kroužků a bez setkávání se s kamarády či spolužáky, společnost svých vrstevníků velmi ocenily,“ doplnil Martin Petřík.

Rodiče odhlasovali téma letošního tábora, které znělo: Indiáni – původní obyvatelé Ameriky. Hned při příjezdu táborníků na ně čekal indiánský šaman. Ten je rozřadil do jednotlivých kmenů. Poté odstartovala celotáborová soutěž, sestávající se s týmových her a plnění rozličných úkolů. Během nich si malí indiáni ověřili své dovednosti v nejrůznějších disciplínách, jako je například střelba z luku nebo rozdělávání ohně. Museli také prokázat své znalosti při poznávání bylin nebo zvířecích stop. Všechny děti společně také podnikly výlet do přírody s přespáním, pro které s sebou přinesly i originální indiánské týpí. Hezké počasí, které táboru letos přálo, umožnilo i koupání v bazénu, který je součástí rekreačního střediska. Na závěr pobytu nechyběla oblíbená diskotéka s karaoke. Děti z tábora odjížděly možná trochu unavené, ale určitě spokojené.