Používáte starou verzi webového prohlížeče. Pro využití veškerých funkcí webu aktualizujte svůj prohlížeč nebo použijte jiný.

Linde Material Handling si uvědomuje svou odpovědnost

27. 3. 2020

Koronavirus

„Udržujeme svět v pohybu“: to je jeden z hlavních principů společností KION Group a Linde Material Handling. Zavázali jsme se k tomuto heslu. Při naší práci řešíme a udržujeme materiálové toky – do toho patří samozřejmě vše potřebné pro udržení veřejného života společnosti, udržujeme v chodu ekonomiku a pomáháme řešit nezbytné dodávky, hlavně s potravinami a zdravotnickými potřebami.

V souvislosti s rozšířením koronaviru odpovídáme na otázky z mnoha stran – od zákazníků, dodavatelů, partnerů. Zde nabízíme odpovědi na nejčastěji kladené a nejdůležitější otázky:

Jak jsou chráněni zaměstnanci Linde Material Handling před současnou epidemií koronaviru?

Bezpečnost, zdraví a pohoda našich zaměstnanců jsou naší nejvyšší prioritou. Linde Material Handling zavedla komplexní opatření na ochranu našich zaměstnanců. Byl vytvořen tým krizového řízení; je zaručena rychlá implementace opatření napříč hranicemi státu a států.

Bude v současné době pokračovat výroba vozíků?

Ano. Práce a výroba pokračuje ve všech výrobních závodech Linde Material Handling. Dodávky dílů pro výrobu jsou zaručeny. Děláme vše pro to, abychom pokračovali ve výrobě.

Může docházet ke zpoždění v dodávce produktů Linde?

V důsledku uzavření hranic a dalších oficiálních opatření může na některých místech dojít ke zpoždění. Snažíme se, aby dopad na naše zákazníky byl co nejmenší.

Je k dispozici zákaznický servis Linde Material Handling?

Ano! Společnost Linde Material Handling má nejhustší servisní síť v Evropě a termíny servisu a oprav bere v současné situaci opravdu vážně. K omezením dochází pouze v „červených zónách“, v nichž je momentálně omezena možnost pohybu i pro naše servisní techniky.

A kromě toho budeme požadavky na servis týkající se důležitých zásobovacích řetězců (např. zdravotnické zásobování, potraviny apod.) vyřizovat přednostně. Nemůžeme proto vyloučit, že bude docházet ke zpožděním a čekacím dobám. V případě dotazů se prosím obracejte telefonicky nebo e-mailem na naši servisní síť.

Je zajištěno zásobování náhradními díly Linde?

Ano, dodávky náhradních dílů jsou pro příští měsíce zajištěny.

V Linde Material Handling přijímáme odpovědnost a přispíváme k udržování chodu ekonomiky i veřejného života. Žádáme všechny naše dodavatele, zákazníky a partnery, aby jednali stejným způsobem.